Praktisk info

Bestilling

Bestilling af mad kan ske på flere måder:

Evt. ændringer af antal af gæster meddeles senest 5 dage inden arrangementet.

Levering

Levering af mad ud af huset er gratis i en radius af 20 km fra Holmbergs Køkken i Frederikshavn ved bestilling af min. 20 kuverter.

Vi leverer også gerne til mindre selskaber – dog skal der påregnes et mindre leveringsgebyr på mellem kr. 50,- og kr. 250,- alt efter leveringsadresse.

Såfremt vi ikke aftaler andet, vil de varme retter blive leveret i termokasser, der kan holde maden varm til den skal serveres. Skal du selv stå for opvarmning af maden (f.eks. tærter, indbagte retter osv.), vil du modtage en letlæselig vejledning fra os. På denne måde kan vi være sikker på, at kvaliteten af det færdige resultat bliver så god som muligt.

Vi anbefaler, at hele stegeretter først bliver skåret ud ved serveringen for at undgå, at kødet bliver koldt og taber kødsaft. Vores kok kommer gerne ud og skærer kødet for dig, hvis du ønsker det.

Vi kan mod et mindre tillæg sørge for ekstra af de enkelte retter.

Hvad skal jeg selv sørge for

Medmindre andet er aftalt, skal du selv sørge for skåle/fade til anretningen af de lune retter samt spækbræt og kniv til tranchering.

Udlånt service

Udlånt service og termokasser skal afleveres rengjort seneste 48 timer efter arrangementet har fundet sted.

Eventuelt ituslået samt bortkomne service afregnes til vores kostpris.

Betaling

Du vil modtage en regning fra os, efter arrangementet har fundet sted, uanset hvilken bestillingsmetode, du har benyttet dig af.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Læs mere her.