Om os

Overvejer du at bestille mad ud af huset, så er du kommet det rigtige sted. Vi leverer mad til mindre fester, større fester (halfester og andre arrangementer), møder, receptioner mm. Sammensat din menu som Festbuffet, valg imellem Frokostbuffeter, Mexicansk buffet, Brunch, Tapas eller sæsonmenuer såsom Julefrokost, Påskefrokost eller Studentermenu. Ønsker du noget helt andet, hjælper vi dig med at samensætte en menu, som passer netop til din fest.

Du har også mulighed for at holde din fest i vores hyggelige selskabslokaler på 9. sal i Kattegat Silo med den smukkeste udsigt over Frederikshavn og Frederikshavn havn. Hold bryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, barnedåb, begravelse, julefrokost, konfirmation, sommerfest eller andet hos os, og  lad os stå for det praktiske i forbindelsen med festen. Vi sørger for en flot bordopdækning (med blomster og lys), lækker mad og drikke, betjening på dagen og oprydning. Kommer I eller jeres gæster langvejsfra har vi en aftale vedr. overnatning med nærliggende hoteller. Vi har plads til op til 150 pers. Ring til os på 42807957 og hør mere.

Holmbergs Køkken er stiftet er Mads Holmberg, som er udlært kok og har mange års erfaring med bl.a. ‘god dansk mad’, mad med inspiration i det franske køkken, mexicanske retter mm. Den alsidige erfaring giver os mulighed for at sammensætte spændende menuer til fester og arrangementer, og imødekomme jeres specielle ønsker.

I Holmbergs Køkken går vi meget op i at lave mad fra bunden, da vi mener at det er på denne måde, vi opnår den bedste kvalitet. Vi tilbyder varierede menuer, hold dig opdateret mht. aktuelle menuer under Mad ud af huset og Selskabsrestaurant.

Vi glæder os til at høre fra dig.