Om os

Overvejer du at bestille mad ud af huset, så er du kommet det rigtige sted. Vi leverer mad til fester, møder og til kantiner.

Holmbergs Køkken er et catering koncept, udarbejdet af Mads Holmberg Jørgensen. Mads er udlært kok og har mange års erfaring med bl.a. ‘god dansk mad’, mad med inspiration i det franske køkken, mexicanske retter mm. Den alsidig erfaring giver Mads mulighed for at sammensætte spændende menuer til fester og arrangementer og imødekomme kundernes specielle ønsker. De fysiske rammer for virksomheden er beliggende i Frederikshavn havn, så har du spørgsmål eller har du lyst til at komme forbi og hilse på os, er du altid velkommen, der er altid varm kaffe på kanden.

I Holmbergs Køkken går vi meget op i at lave mad fra bunden, da vi mener at det er på denne måde, vi opnår den bedste kvalitet. Vi tilbyder varierede menuer, som følger årstiderne; og muligheden for at sammensætte sin egen lækker buffet. Hold dig opdateret mht. aktuelle menuer her.

Holmbergs Køkken laver også mad til kantiner. Ønsker du en kantineordning til din virksomhed, kontakt os gerne for en snak og et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig.