Dagens middag – Februar


Pris: 65,00 kr. pr. kuv.

Uge 6

Man.     4/2          Wok med kylling og ris

Tirs.       5/2         Fiskefrikadeller med dildsovs, grøntsager og kartofler

Ons.      6/2          Gullasch med kartoffelmos

Tors.     7/2          Hamburgerryg med aspargessovs og hvide kartofler

Fre.        8/2         Bøfsandwich med stegte kartofler

Uge 7

Man.     11/2      Frikadeller med rødkål, sovs og kartofler

Tirs.       12/2     Svensk pølseret

Ons.      13/2      Kyllingelår med karrysovs og ris

Tors.     14/2      Forloren hare med sovs og kartofler

Fre.        15/2      Skinkesteg med flødekartofler og mix salat

Uge 8

Man.     18/2       Stegt fiskefilet med persillesovs og kartofler

Tirs.       19/2      Rødvinsgryde med oksekød og kartofler

Ons.      20/2      Pandekage med oksekød og mix salat

Tors.     21/2       Herregårdsbøf med bearnaise

Fre.        22/2      Stegt flæsk med persillesovs

Uge 9

Man.     25/2       Biksemad med spejlæg

Tirs.       26/2      Karrykål med oksekød og ris

Ons.      27/2       Tarteletter med høns i asparges

Tors.     28/2       Dansk bøf med bløde løg

Fre.        1/3         Lasagne med mix salat

Download menuen her:

Download PDF